BabyGo – Scaun de masa Tower Maxi Pink

Producător

BabyGo


399,00 Lei
* Prețul conține TVA


Modalitati de plata:
RAMBURS | VISA | MASTERCARD
Modalitati de transport
- CURIER RAPID(oriunde in tara): 19 lei
- Vezi livrari

Descriere:

Scau0l de masa este foarte confortabil atat pentru bebelusii mai mici (gratie pernitei reductoare) cat si pentru cei mai mari fiind un scaun foarte stabil si robust.

Mamicile vor aprecia faptul ca pernita si husa scau0lui suntlavabile iar la pliere va ocupa foarte putin spatiu. Scau0l are structura metalica foarte stabila si respecta toate normele de sigurantain vigoare. (EN 14988) 

Caracteristici: Scau0l este dotat cu 2 roti pentru a putea fi mutat usor la nevoie rotile pot fi blocate.

Spatarul este ajustabil in cateva pozitii distincte Inaltimea scau0lui este reglabila in 5 trepte diferite scau0l putand fi utilizat si la masa adultilor.

Pernita-reductor este utila in primele luni de viata asigurand o pozitie corecta a bebelusului Distanta dintre tavita si copil este reglabila &ndash tavita poate fi pozitionata mai aproape-departe de copil Sistem de blocare sub tavita &ndash pentru a evita alunecarea bebelusului.

Centura de prindere in5 puncte.

Tavita dubla tavita superioara este usor de indepartat si curatat Husa si suportul interior sunt lavabile Suport pentru picioare cu dimensiuni generoase(suportul este fix) Include cos pentru depozitarea accesoriilor bebelusului foarte util.

Respecta normele de siguranta EN 14988.

Varsta recomandata: 6 luni+ Latime sezut: 54 cm Inaltime: 100 cm Latime baza: 74 cm Greutate: 10.2 kg